Schoonheidsspecialiste Purmerend
Bron van
pure schoonheid
Schoonheidsspecialiste Purmerend

Bron van
pure schoonheid

Heeft u een droge, vette of juist gemengde huid? Om probleemzones goed aan te pakken is het belangrijk te weten welk huidtype u heeft. En natuurlijk welke producten u daarvoor het beste kunt gebruiken. Bij schoonheidssalon Beauty Bron in Purmerend beginnen we met een huidanalyse. Zo kunnen we de behandelingen perfect afstemmen op de conditie van uw huid.
 

Beauty Bron Purmerend

Gezichtsbehandelingen bij de schoonheidssalon in Purmerend

Beauty Bron biedt diverse gezichtsbehandelingen die gericht zijn op huidverzorging of huidverbetering. Bij alle behandelingen wordt gebruik gemaakt van de cosmeticalijnen van Living Nature, Pure Elements of A Natural Difference. Deze producten bestaan allemaal uit 100% natuurlijke ingrediënten. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor een zichtbaar en duurzaam resultaat en bevatten geen schadelijke stoffen voor de huid. Vanwege de natuurlijke ingrediënten dragen alle producten het BDIH-keurmerk.

Bent u klaar met de probleemzones in uw gezicht? Wilt u af van acne, couperose of ontsierende rimpeltjes en lijntjes? Gun uw huid de extra verzorging. Geniet en ontspan.

Beauty Bron Purmerend
Massage Purmerend

Huidverzorging

Stimulerende gezichtsbehandeling 50 minuten
Reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden en epileren. De behandeling wordt gedaan met een unieke manuka honig masker. We sluiten de behandeling af met een tonicgel en een dag- of nachtcrème.

Uitgebreide gezichtsbehandeling 90 minuten
Reiniging, dieptereiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden en epileren. De behandeling wordt gedaan met een unieke manuka honig masker. Ook wordt uw nek, schouder, hoofd, gelaat en decoloté gemasseerd. We sluiten de behandeling af met een tonicgel en een dag- of nachtcrème.

Schoonheidssalon Purmerend

Huidverbetering

Glycolic Polymer behandeling 75 minuten
Reiniging, vitaliserende peeling, deep cleansing mask, fruitzuurpeeling, verwijderen van onzuiverheden, epileren en een gelmasker. We sluiten de behandeling af met een tonicgel en een dag- of nachtcrème.

Glycolic Polymer SPECIAL behandeling 90 minuten
Reiniging, vitaliserende peeling, deep cleansing mask, fruitzuurpeeling, verwijderen van onzuiverheden, epileren, gelmasker en een massage van hoofdhuid, gelaat, nek, schouders en decolleté. We sluiten de behandeling af met een tonicgel en een dag- of nachtcrème.

Anti-agingbehandeling 100 minuten
Reiniging, dieptereiniging, vitaliserende peeling of fruitzuurpeeling, epileren, verwijderen van onzuiverheden, massage met Firming Flax Serum en Radiance Oil, masker en een massage van nek, schouders en decolleté. We sluiten de behandeling af met een tonicgel en een dag- of nachtcrème.

Gezichtsbehandeling voor heren 40 minuten
Reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden en een masker.

Tienerbehandeling 30 minuten
Acnereiniging en het verwijderen van onzuiverheden.

Overige behandelingen in de schoonheidssalon

Naast de gezichtsbehandelingen kunt u bij schoonheidssalon Beauty Bron in Purmerend ook terecht voor epileren en harsen, verven van wimpers en wenkbrauwen, bindweefselmassages van de gezichtshuid en algehele ontspanningsmassages.

Maak een afspraak
Kapper Purmerend