Nagelstudio & kapsalon


Bij nagelstudio, schoonheidssalon en kapsalon Beauty Bron in Purmerend geven we in korte tijd uw kapsel, nagels en huid haar glans en veerkracht terug. 

Nagelverzorging

Met mooie handen en netjes gevijlde nagels maakt u een verzorgde indruk. Gaat u binnenkort op vakantie naar de zon? Bij parelwitte stranden hoort een knallend kleurtje op de teennagels. Of kies voor een elegante French manicure. Dat is niet alleen tijdens de feestdagen, maar het hele jaar door een goed idee.

De nagelstudio van Beauty Bron is naast de schoonheidssalon en kapsalon ook te vinden aan de Provence 3 in Purmerend. De nagelstyliste heeft ruim 12 jaar ervaring met manicure- en pedicurebehandelingen en maakt van uw nagels kleine schilderijtjes. U kunt terecht voor onder andere Creative Nail Design, acrylnagels, gelnagels, nail art manicures, pedicures, spa pedicures, French manicures en gelnagellak.

 

 

Tijdens iedere behandeling geniet u bij Beauty Bron van een ontspannen sfeer en een heerlijk kopje kruidenthee of koffie. Reken maar dat u daarna de mooiste nagels van heel Purmerend en omstreken heeft!

Maak direct een afspraak!

 

.

Haarbehandelingen bij de kapsalon in Purmerend

Naast een schoonheidssalon en nagelstudio is Beauty Bron ook een kapsalon voor dames en heren. Wilt u alleen de puntjes eraf, of een complete metamorfose, inclusief verven? Samen met de haarstyliste maakt u een keuze voor een kapsel dat qua kleur en vorm perfect past bij uw gezicht.

Ook in de kappersstoel bij Beauty Bron is het pure verwennerij. Tijdens de behandeling geniet u van een kopje kruidenthee of koffie. Wordt uw haar geverfd, dan kunt u met uw voeten in een heerlijk, warm voetenbadje zitten. De ontspannen sfeer in de salon zorgt echt voor een welverdiend rustmoment.

We maken gebruik van de professionele haarproducten van Selective, Wella, L’Oréal en Balmain. Knippen, kleuren, stylen, highlights, lowlights of hairextensions? Kom gerust eens langs bij onze kapsalon in Purmerend Weidevenne.

behandelingen

Naast de gezichtsbehandelingen kunt u bij schoonheidssalon Beauty Bron in Purmerend ook terecht voor epileren en harsen, verven van wimpers en wenkbrauwen, bindweefselmassages van de gezichtshuid en algehele ontspanningsmassages.